Dagens pyssel

Idag har jag pysslat med ståltråd och gjort små bordsplaceringar/drinkpinnar/dekorationer. Ja de kan användas till mycket :)





Kan meddela att det dröjt med nya inlägg för att helgens aktiviteter gjorde mig sängliggande ett bra tag ;)

Lampinspiration

Global Lighting kan du finna dessa skönheter!






Hoppas ni får en härlig söndagskväll!



"Nya" tavlor!

Idag har jag målat om några gamla tavlor jag köpte i Thailand för en massa år sedan. Blev en liten välkomnad i hallen där vi haft helt tomt på väggen. Men jag bestämde mig för att min konstnärs-period blir kort :)



Före

/Sara

Vill ha...

Har hittat örtställ och krukor som jag vill ha! Men eftersom jag nyss köpt nya, och jag gissar att mannen i hushållet skulle bli galen om jag kom hem med nya, så får jag nöja mig med dom jag har ett tag till :)

Pidltd

Dansk Design

Finn Air

/Sara

Kuddar och duk i turkost

Nu har jag äntligen sytt klart kuddarna och duken till vardagsrummet. Kulören följer självklart mitt nya tema: Turkos :)




Skapa en egen ordtavla

Wordles kan du skapa egna ordmoln, skriva ut dom och exempelvis göra snygga tavlor av. Här är en som jag gjorde till min pojkvän med texten från en av hans favoritlåtar "Hero of War". Det är riktigt roligt och enkelt :)
/Sara

Badrum i Turkos

Här kommer lite badrumsinspiration i vårens trendfärg Turkos. Badrummen hittar du här.






Skyltar till krukorna

Nu har jag gjort små skyltar till de nyinköpta krukorna. Dom blev vita med svart text. Ni får snart se det slutliga resultatet men våra plantor måste växa på sig lite först :)



Alla har inte hunnit fått pinnar än, men ni förstår ju konceptet...

Nya krukor

Nu har jag varit på IKEA och köpt sex krukor i färgerna grön, rosa och gul (25 kr/st). Så nu är det bara att vänta på att mina tomater, persiljor och basilikaplantor ska växa sig större så att dom överlever en flytt :)

/Sara

Alla Hjärtans Dags Present i Lantlig stil

Till Helena på alla hjärtans dag blir det ljus och tändsticksaskar i Lantlig stil. Ljusen är inlindad i noter och vitt snöre och tändsticksaskarna pryds av bilder från 1500-talet.


Panik-present

Aaahhh, en dag försent kom jag på att mormor fyllt år.. jag är nog världens sämsta barnbarn :( Men men, jag fick iaf sätta ihop en panik-present som består av ljus inlindat i noter av Happy birthday samt en tändsticksask med en bild på mormor. Allt är utskrivet från datorn och sen penslat med kaffe. Enkel present att sätta ihop av saker man ofta har hemma.



Trevlig helg!

Mer i turkost

Nu har jag tagit och målat några bokstäver i turkost. Bokstäverna är köpta på Panduro och jag har för mig att dom kostade 49 kr/st.



/Sara

Allmänt...

Kan även meddela att jag köpte turkost tyg idag för att för första gången (och förmodligen sista gången) försöka sy kuddar :)

Ljusfat

Nu har jag gjort en present till en vän som gillar Shabby chic. Vet inte om jag ens är i närheten av stilen men jag försökte ju iaf :) Själva brickan är köpt på Panduro och texten har jag skrivit med inspiration från ett franskt hotell. Blomman som är av plast är ifrån Village. Hjärtanen är gjorda av lera (köpt på Panduro) och bokstäverna är min kompis och hennes sambos initialer. Kronan på ljuset är gjord av pärlor och ståltråd. Ett tips till stenar är att använda flingsalt (vilket jag gjort och blandat ut med gråa stenar). Hoppas ni blev lite inspirerad :)





/Sara

Turkost i vardagsrummet

Nu har jag bestämt mig för att ändra färgen i vardagsrummet till turkost. Hitills har jag målat två ljusstakar och en kruka. Blomman på krukan och hjärtanen på ljusen är gjorda av lera som jag köpt på Panduro.


Målade i turkost och pimpad med en hjärtetråd   Innan



Nu ska jag köpa lite tyg och sy kuddar :)

Nyheter hos CB2

Hos CB2 kan du finna massvis med inredning. Här är några av deras nyheter:


        
Vattenflaska                                                           Väggljustake                          
                                
                                  

Kulram

                                      
                   Mattan: Matthew Lew                                          Lean on me kudde

/Sara

Nya blommor

Nu har jag vikt nya blommor med lite roligare färger på pappret och en "diamant" i mitten :) Om du vill veta hur jag gjorde så kan du se tidigare inlägg.

            

            

             Dom röda blommorna fick ta plats i sovrummet på sänggaveln
            

Hoppas ni får en härlig dag, snart är det äntligen helg!!

Inspiration

Hos Colorama hittade jag de här bilderna som jag bara älskar :)

                             
                          

/Sara


Vår i kryddhyllan

Tycker att kryddburkar är bland det fulaste som finns så jag bestämde mig för att göra dom lite mer färgglada och vårinspirerande :)

      

                


Urspunget var Santa Maria:

/Sara

Origami blomma

Nu har jag suttit och vikt ihop en Origami blomma av tidningspapper. Min tanke är att vika sådana här blommor i rosa och rött till alla hjärtans dag och pryda middagsbordet med. På så sätt tänkte jag att man får upp en stämmning av kärlek :) Här hittar du instruktioner till hur du viker blomman.

          


Lyx vs Budget

Nu har Lyx vs Budget tagit sikte på klädhängare

          


/Sara

RSS 2.0